Menu

Dođite u novi restoran “Porto Mio” u Brčkom, u petak i subotu je poseban dan Istaknuto

porto mio 1U petak (21.10.) i subotu (22.10.) novootvoreni restoran “Porto Mio” koji se nalazi u zgradi “Pavlović banke” u Brčkom organizuje promociju domaćeg crvenog i bijelog Vina, plata selekcija sireva i čaša Vina 7,oo KM.

 

“U petak i subotu održati ćemo promociju u našem restoranu, odnosno degustaciju domaćih sireva i vina. Na ponudi će biti par vrsta sireva koji su zastupljeni na ovim podnevljima, takođe biti će i domaće vino. Gosti će moći u našoj ponudi odabrati šta im odgovara. 7 KM će biti plata sa 4-5 vrsta sireva, malo maslina, peciva i čaša vina. Siguran sam da ćemo u budućnosti organizovati i tematske večeri kao što su dani grčke kuhinje, španske, itlijanske itd. Naš restoran je stavio akcenat na ribu i riblje specijalitete, ali pored toga imamo i kvalitetnih mesa, salate, supe, čorbe i druga jela”, kazao je direktor restorana “Porto Mio” Njegoš Ćulum.

 

U restoranu “Porto Mio” možete organizovati sve vrste proslava do 80 osoba. Restoran nudi široki asortiman regionalnih sireva i vina u kojima možete uživati u prijatnom ambijentu sa vrhunskom uslugom.

 

porto mio3porto mio4porto mio 2

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com