Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 21 Juni 2017

Brčko: Razvoj funkcionalnog znanja ne počinje u školi, već od trenutka kada dijete progovori

  • Objavljeno u Brcko

rankoSpecijalizirani programi razvoja funkcionalnog znanja sa praktičnom primjenom u svim životnim situacijama, namijenjeni za edukaciju djece, roditelja i vaspitača, polagano ulaze i na naša vrata. U Brčko distriktu postoji nekoliko takvih ustanova, točnije edukativnih centara u kojim se primjenjuju takvi programi poput NTC učenja doktora Ranka Rajovića ili program Mentalne aritmetike – SuanPan, čiji korijeni potječu još iz drevne Kine.

Više...

Brčko: Podržite rad Fondacije "dr. Nežad Bećirević"

  • Objavljeno u Brcko

nedzadPrema Darovnici dr. Nežada i Marije Bečirević kojom su u aprilu ove godine BZK Preporod Brčko Distrikt BiH darovali svoju imovinu u Brčkom uz uvjet da se organizuje posebna fondacija za stipendiranje i stručno usavršavanje učenika, studenata i stručnjaka iz Brčkog, s posebnom brigom o siromašnim osobama, poduzeli smo aktivnosti na njenom pokretanju i prvim koracima ka realizaciji njene misije.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com