Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 16 April 2018

Bulčević: Ukoliko bi došlo do realizacije projekata sa Turcima u Brčkom bi bilo zaposleno oko 200 ljudi

  • Objavljeno u Brcko

biznis forum damir1U trodnevnoj zvaničnoj posjeti Brčko distriktu BiH boravi delegacija iz grada Kayseri iz Turske koju čine predstavnici Upravnog odbora Privredne zone Kayserija. Poslovni kontakti započeli su na 1. Biznis forumu Brčko distrikta BiH, a danas su se sastali s članovima Vlade Brčko distrikta BiH koji su zaduženi za oblasti koje su od interesa za investitore.

 

Više...

Brčko: Aktivnost na uvođenju nelegalnih korisnika usluga u status kupaca – od sljedeće sedmice provjere i na terenu

  • Objavljeno u Brcko

Info CentarSredinom februara 2018. godine grupa zaposlenika preduzeća, sastavljena iz više službi, započela je aktivnost na uređenju procesa uvođenja svih korisnika usluga JP „Komunalno Brčko" u status kupaca. Tokom protekla dva mjeseca izvršena je kontrola oko 65.000 računa za sve tri usluge – isporučenu električnu energiju, vodu i uslugu odvoza smeća.

 

Više...

Turci žele da investiraju u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

Turska delegacija Foto 2Delegaciju grada Kayseri iz Turske, koja boravi u višednevnoj posjeti Brčko distriktu BiH, primio je potpredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Ivo Filipović. Rekao je da je riječ o uzvratnoj posjeti delegacije grada Kayseri, čiji su predstavnici učestvovali i u radu prošlogodišnjeg Biznis foruma u Brčkom.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com