Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 23 April 2018

Izetbegović: BiH ima pravo na otvoreno more i to ćemo pravo zaštiti

  • Objavljeno u BiH

baki1212Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je 2007. godine usvojilo zaključak i zvaničnim aktom zatražilo od Hrvatske da zaustavi gradnju Pelješkog mosta dok se ne riješi otvoreno pitanje vezano za identifikaciju morske granične crte i pristupa Bosne i Hercegovine otvorenom moru, što je pravo koje joj pripada Konvencijom Ujedinjenih naroda o pravu mora.

 

Više...

Gradonačelnik Milić upriličio prijem za studente iz regije

  • Objavljeno u Brcko

2018-04-23-Forum studenta-5Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upriličio je sinoć prijem u Gradskoj vijećnici za učesnike „Međunarodne konferencije studenata 2018", koja se na Ekonomskom fakultetu u Brčkom održava od 22. do 24. aprila, u organizaciji Unije studenata Republike Srpske.

Više...

Brčko: 110 žena na pregledu mamografom

  • Objavljeno u Brcko

mamografU okviru projekta „Dani zdravlja", članice Udruženja „Brčansko srce" omogućile su za 110 žena bespaltan mamografski pregled putem pokretnog mamografa koji j postavljen danas i sutra ispred prostorija udruženja, kao i mjerenje šećera i pritiska.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com