Menu

Politika (376)

SDS: SNSD je agent Hrvatske u Bi

Vukota-Govedarica7Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) juče je u Predstavničkom domu PS BiH još jednom potvrdio da ova partija nije ništa drugo do agent interesa susjedne Republike Hrvatske, kritikovali su iz SDS-a, prenosi Patria.

Više...

Platforma Senada Šepića: Ideologija partijsko-političkog dualizma nastala je iz nacionalnih stranaka

senad-sepic-ohrabrujuce-poruke-iz-brisela-i-sarajevaPredstavnici Nezavisnog bloka su tokom svog prvog sastanka usvojili Platformu za oslobađanje i pokretanje BiH od jedanaest tačaka, u kojoj se uz ostalo navodi da je ideologija partijsko-političkog dualizma nastala u okvirima vladajućih nacionalnih stranaka, a proširila se na različite nivoe vlasti i uprave u BiH, sa ciljem pojavljivanja dva suprotna programa i načina upravljanja.

Više...

Čavić: Blokada parlamenta RS-a sve do ispunjenja zahtjeva opozicije

cavic-nsrs-aa-1-700x402Poslanik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić potvrdio je da opozicija neće dozvoliti održavanje sjednica Narodne skupštine RS-a sve dok se na dnevni red ovog zasjedanja ne uvrsti izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o provedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta RS-a u 2016.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com