Menu

Politika (467)

SDA: Kreirana skoro polovina novih radnih mjesta od obećanog

SDAPodaci koje je jučer iznijela Agencija za rad i zapošljavanje BiH jasno ukazuju da je broj zaposlenih u BiH na koncu 2017.godine veći za 45.477 osoba u odnosu na 2014. Također, rečeno je da je u decembru 2017.godine u BiH bilo zaposleno 753.202 osobe, što predstavlja najveći broj zaposlenih zabilježen nakon Dejtona, saopćeno je iz SDA.

 

Više...

Probosanskohercegovačke stranke na izbore u RS-u idu u koaliciji 'Zajedno'?

izbori-nova-glasanje-2-700x402Probosanskohercegovačke stranke na izbore u RS-u idu u koaliciji 'Zajedno'? Probosanskohercegovačke stranke na izbore u RS-u idu u koaliciji 'Zajedno'? Foto: Ilustracija / Vijesti.ba Probosanskohercegovačke stranke koje dogovaraju zajednički nastup na izborima u entitetu Republika Srpska, razmatraju mogućnost stvaranja koalicije pod nazivom „Zajedno", saznaje Fena od učesnika u ovim razgovorima.

 

Više...

Brčko: SOCIJALISTI ZA ŽENE

socija2Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, predstavnici Opštinskog odbora Socijalističke partije u Brčkom danas su podijelili cvijeće ženama smještenim na Odjeljenju ginekologije Bolnice u Brčkom, Udruženju dijabetičara, te ženama koje se nalaze u staračkim domovima "Bajer", "Vesna Mićanović" i "Mara Novaković ".

 

Više...

Bakir Izetbegović večeras gost Pressinga

poster-pressing-AZ-Bakir-IzetbegovicO državi, regiji, stranci SDA, boračkim protestima, konfliktima, naoružavanju, političkim buntovnicima, izbornom zakonu, kandidatima, separatistima, federalistima i unitaristima, ekskluzivno u Pressingu govori član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com