Menu

Sokolović, Mehmedović i Ahmetović pokupili stvari i napustili Klub SDA Istaknuto

sadik ahmetovic kupi stvariUkorena "trojka" iz SDA, Sadik Ahmetović, Šemsudin Mehmedović i Salko Sokolović sinoć su dobili javni ukor zbog vanstranačkog djelovanja i odstupanja od stranačkih stavova, a već danas su i fizički napustili prostorije Kluba SDA u zgradi Parlamenta BiH.


Predsjedništvo SDA na sinoćnjoj sjednici izbacilo je iz stranke Senada Šepića, a javni ukor uputilo Salki Sokoloviću, Šemsudinu Mehmedoviću i Sadiku Ahmetoviću.

 

S obzirom da već odavno djeluju u suprotnosti sa stavovima stranke, "odbačena četvorka" će i službeno napustiti prostorije Kluba, o čemu su obavijestili Amira Fazlića, koji je predsjednik Kluba SDA u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

 

U svojoj prvoj izjavi nakon izbacivanja iz stranke Šepić je kazao da je samo pitanje vremena kada će njegovim stopama krenuti i drugi.

 

/klix/

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com