Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 09 Oktobar 2017

Baždarević: U Talinu neće biti prijateljska utakmica

  • Objavljeno u Sport

bazdarevic-700x402Iako nemamo šansi da se plasiramo u baraž, svaki meč za nas je izuzetno važan. Dat ćemo sve od sebe, zadnji atom snage za povoljan rezultat, rekao je Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).

Više...

Neprijateljima ove zemlje, Dodiku i Vučiću odgovara sve, pa i oslobađanje Orića

  • Objavljeno u BiH

bajtal-700x402Orić je za Dodika od jutros, slamka za koju se on grčevito drži. Oni koji rade protiv ove zemlje, njima sve odgovara, šta god uradite. Ako se branite, onda kažu vi nas napadate, sad ćemo biti još gori, a ako pustite da ostvaruju svoje ciljeve onda nema potrebe da mijenjaju išta. Neće da prihvate ovu zemlju, izuzev verbalno i retorički a sve praktično rade protiv nje. Šta god uradite idete im na ruku. Ali ja se tome ne čudim. Rade šta rade, a politika trpi sve, kazao je u razgovoru za Vijesti.ba profesor Esad Bajtal.

Više...

Nezaposlenost je glavni problem građana Zapadnog Balkana

  • Objavljeno u BiH

nezaposlenost-mladih-7article newNezaposlenost ostaje glavna briga građana Zapadnog Balkana, iako više većih ekonomija u regionu pokazuje znakove oporavka, izjavio je u Briselu generalni sekretar Vijeća za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović na predstavljanju RCC-ovog Balkanskog barometra za 2017. godinu - istraživanje mišljenja građana i privrednika o situaciji u regionu.

Više...

Izetbegović o presudi Oriću: Licemjerno je napadati pravosuđe, jer neki žele revidirati istinu

  • Objavljeno u BiH

Bakir-Izetbegovic-Fena-3012215-2-658x439Sud Bosne i Hercegovine izrekao je danas oslobađajuću prvostepenu presudu ratnom komandantu Armije Republike BiH u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku ARBiH Sabahudinu Muhiću za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika na području Bratunca i Srebrenice 1992. godine. Komentarišući presudu član Predsjedništva Bakir Izetbegović je kazao da oni koji kritikuju pravosuđe nastoje izjednačiti krivicu.

Više...

Džekina konačna potvrda da spada među najbolje napadače svoje generacije

  • Objavljeno u Sport

dzeko999787Ako ste 2009. godine bili uvršteni na listu od 30 najboljih fudbalera svijeta, pa onda ponovo 2017. godine, dokazali ste da spadate među najbolje igrače u svojoj generaciji, posebno u red onih koji igraju na vašoj poziciji. Edin Džeko je uspio u tome i jedini je bosanskohercegovački fudbaler koji je uopće nominiran za Ballon d'Or, najboljeg igrača svijeta prema izboru France Footballa.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com