Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: nedjelja, 13 Avgust 2017

Zašto Putin ne daje pare Dodiku?

  • Objavljeno u BiH

dod putU najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se o tome može li Republika Srpska doživjeti bankrot. Sagovornici su bili dva ekonomska analitičara iz Banjaluke - Zoran Pavlović i Damir Miljević. Bilo je riječi o tome kako je Dodikova garnitura uspjela da isprazni kase Republike Srpske, kako je dobar dio tog novca završio u privatnim džepovima, zašto narod u Repubulici Srpskoj živi kao da je u Namibiji, a vlada i ministri kao da su u srednjoj Evropi, kako je moguće da vlada ministru prosvjete kupuje audi od 59 hiljada eura dok se zbog nedostaka novca zatvaraju osnovne škole, koliko je propast Bobar banke i Banke Srpske uzdrmala privredu, zašto Republika Srpska ne dobija ruske kredite iako se Dodik hvali savezništvom sa Moskvom, dokle vlada može da se zadužuje da bi pokrila budžetski deficit, može li se desiti da ne bude novca za penzije i plate u prosvjeti, zdravstvu i javnim službama, kao i tome da li je teška ekonomska situacija uzdrmala poziciju Milorada Dodika.

Više...

Štrbački buk - biser prirodne ljepote BiH

  • Objavljeno u BiH

strbŠtrbački buk, dvadeset četiri metra visoki vodopad na rijeci Uni u blizini Bihaća, te kompleks slapova i vodopada u Martin Brodu, uskoro bi se mogli pridružiti spisku bosanskohercegovačkih dobara koja se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. To područje, uz samu granicu s Hrvatskom, po svojoj ljepoti jedinstveno je ne samo u BiH nego i u ovom dijelu Evrope i godinama privlači brojne posjetioce.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com