Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 05 Maj 2018

Bodo Weber: Čović je, u saradnji s Dodikom, bacio BiH u najdublju krizu

  • Objavljeno u BiH

bodo weber-bw main 0 0Bodo Weber, njemački politički analitičar i viši saradnik Vijeća Centra za politiku demokratizacije, objavio je nedavno analizu pod nazivom "Propadajuća inicijativa EU-a u Bosni i Hercegovini – Agenda reformi i izvještaj o praćenju upitnika", u kojoj opisuje kako je došlo do kraha inicijative Evropske unije u Bosni i Hercegovini i navodi glavne profitere takvog razvoja događaja.

 

Više...

Danas u Brčkom tevhid za nevino ubijene civile i polaganje cvijeća na Memorijalnom centru civilnih žrtava rata

  • Objavljeno u Brcko

memUdruženje porodica nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Bošnjaka Brčko distrikta BiH u koordinaciji sa "Udrugom obitelji nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Hrvata" Brčko distrikta BiH i "Udrugom zatočenih/Udruženjem Logoraša" Brčko distrikta BiH danas /5.5./ u 13 sati povodom 26 godina od počinjenih zločina nad civilima nesrpske nacionalnosti u Brčkom na Ivicima u džamiji održati će se tevhid za nevino ubijene civile, a nakon toga položit će se cvijeće na Memorijalnom centru civilnih žrtava rata.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com