Menu

Sport (350)

Večeras spektakl u Brčkom - "Brcko Fight Night V"

brcko fight night 2017 plakatU organizaciji KBV "Jedinstvo" Brčko distrikta BiH u okviru "Savskog cvijeta 2017" večeras /19. 8./ na brčanskoj "Blatuši" sa početkom u 20:30 sati održati će se Internacionalni turnir borilačkih vještina "Brcko Fight Night V" na kojem se između ostalog naći i deset profi MMA meča.

Više...

Sutra “Brcko Fight Night V”

brcko fight night 2017 plakatU organizaciji KBV "Jedinstvo" Brčko distrikta BiH u okviru "Savskog cvijeta 2017" sutra /19. 8./ na brčanskoj "Blatuši" sa početkom u 20:30 sati održati će se Internacionalni turnir borilačkih vještina "Brcko Fight Night V" na kojem se između ostalog naći i deset profi MMA meča.

Više...

Sedam fudbalskih klubova iz Distrikta traži da se odgodi početak prvenstva u II Kantonalnoj ligi grupa "Sjever"

dopis fudb2Sedam fudbalskih klubova iz Distrikta FK "Izbor" Brčko, "Polet" Palanka, "Ograđenovac" Ograđenovac, "Graničar" Brezovo Polje, "Voćar" Šatorovići, "Posavina" Brod i "Napredak" Omerbegovača zatražili su od Saveza da se odgodi početak prvenstva u II Kantonalnoj ligi grupa "Sjever", te da se ispoštuje odluka IO NS TK-a kako bi FK "Izbor" zauzeo svoje mjesto koje mu pripada u II KNL "Sjever".

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com