Menu

Na ovogodišnjem “Brcko Fight Night V” deset profi MMA meča Istaknuto

brcko fight night 2017 plakatU organizaciji KBV "Jedinstvo" Brčko distrikta BiH u okviru "Savskog cvijeta 2017" 19. augusta na brčanskoj "Blatuši" sa početkom u 20:30 sati održati će se Internacionalni turnir borilačkih vještina "Brcko Fight Night V" na kojem se između ostalog naći i deset profi MMA meča.

 

Predsjednik KBV "Jedinstvo" Brčko distrikta BiH Borislav Vujanović za "infobrcko.com" kazao je da će od deset MMA mečeva dva biti za pojas.

 

"Na programu je deset MMA mečeva i dva kik boks meča. Od deset mečeva dva meča su za pojas, a jedan pojas (WKN) radi naša taskmičarka i šampionka Zorka Stojanović protiv Nikoline Katić iz Hrvatske i to je meč za titulu internacionalnog prvaka. Drugi meč je koji će se ove godine po prvi put boriti za titulu "Brčko Fight Night" šampiona Danijel Kokora iz Srbije protiv Luke Sumića iz Hrvatske", kazao je Vujanović.

 

"Brcko Fight Night V" i ove godine organizovat će se pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com