Menu

Baždarević: Novi igrači zadovoljili, Kodro pokazao da se na njega može računati Istaknuto

bazd43Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine izrazio je zadovoljstvo nakon pobjede nad Albanijom u prijateljskom susretu u Elbasanu.


Naglasio je da je zadovoljan i igračima koji dosad nisu imali mnogo prilike za igru u najboljoj bh. selekciji kao i debitantima, posebno potcrtavši da je Kenan Kodro opravdao očekivanja i pokazao da se na njega može računati.

 

"Novi igrači su dali svoj maksimum i zadovoljili su. Kodro je svojom mladošću, energijom, ali i tehnikom pokazao da se na njega može računati. Čestitao bih svima koji su bili tu, svi zajedno smo ostvarili jednu lijepu pobjedu", rekao je Baždarević na pres-konferenciji nakon utakmice.

 

Priznao je da je njegova ekipa u pojedinim trenucima imala problema s protokom lopte, ali i naglasio da je bilo perioda kada su u tom segmentu prikazali dobru igru.

 

"Radit ćemo dalje na ispravljanju određenih grešaka. Vjerujem da smo i dobili nekoliko igrača za budućnost", zaključio je selektor bh. tima.

 

Reprezentacija BiH danas je u Elbasanu pobijedila selekciju Albanije sa 2:1, golovima Edina Džeke i Senada Lulića.

 

fena/klix

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com