Menu

ŽFK Lokomotiva poražena u Sarajevu sa visokih 7:0

lokosiceU utakmicama 14. kola PZL BiH koje su odigrane 15.04.. Lokosice su gostovale u Sarajevu kod ekipe SFK-a, gdje su poražene sa visokih 7:0. Ova utakmice je pokazala da naše djevojke još nisu dovoljno iskusne da bi ozbiljnije ugrozile dugogodišnje šampionke.

Ipak, bez obzira na visok poraz, raduje činjenica da su djevojke igrale otvoreno sa željom da se nadigravaju sa ozbiljnim protivnikom. Otvorena igra donijela je mnogo lijepih akcija na obje strane, nažalost naše djevojke nisu uspijele da neke dobre akcije i materijalizuju i postignu pogodak. Ovaj poraz je težak, ali izvući ćemo pouke i nastojati da u narednim utakmicama pruzamo bolje partije. U nastavku prvenstva liga se dijeli i naš tim ce igrati ligu za prvaka u koju ulazi kao drugoplasirana ekipa regularnog dijela prvenstva. Vec za vikend nas očekuje utakmica protiv ZNK "Iskre" Bugojno, vjerujemo da ce naše djevojke ući maksimalno spremne u ovaj meč. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu i podrže lokosice na ovoj utakmici, budite naš dvanaesti igrač, da se zajedno vratimo na pobjednički kolosijek.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com