Menu

Asmir Begović u BBC-jevoj emisiji otkrio do sada nepoznate detalje o svom životu Istaknuto

asmir begovicAsmir Begović je gostovao u BBC-jevoj emisiji "Taxi to training" koju vodi britanski komičar Lloyd Griffith.
Emisija se počela prikazivati u novembru prošle godine, a Griffith u svom automobilu vozi na trening jednog od igrača Premiershipa.

Prije Begovića u emisiji su učestvovali Dele Alli (Tottenham), Troy Deeney (Watford), Christian Fuchs (Leicester), Curtis Davies (Hull), Joel Ward (Crystal Palace) i Tyrone Mings (Bournemouth).

Tokom vožnje Begović je odgovarao na neka zanimljiva pitanja, te je otkrio kako bi na gostovanjima dijelio sobu sa Nemanjom Matićem ili Johnom Terryjem, ali nikako sa Diegom Costom, da je Jose Mourinho najzabavniji menadžer koji ga je vodio, a na pitanje koji bi fudbaler bio da može birati odgovorio je Gianluigi Buffon ili Cristiano Ronaldo.

Također, otkrio je kako povremeno razmjenjuje poruke sa velikim Buffonom, te da u kući ima njegov potpisani dres.

Asmir i Lloyd su se takmičili i u mini-kvizu koji je sastavio legendarni engleski napadač Gary Lineker, a naš golman je bez problema pobijedio.

Griffith je vožnju želio naplatiti deset funti, a da li je u tome uspio pogledajte u videu.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com