01Decembar2015

07 April 2013
    Print
brcko-trg-korpaU prostorijama Internacionalnog univerziteta u Brčkom, svečano je promovisan časopis NIR - časopis za nauku, istraživanje i razvoj.

Naime svečanoj promociji, koja je danas upriličena u okviru Internacionalnog univerziteta u Brčkom, pored rektora Univerziteta Velimira Sotirovića, te prorektora Univerzitata i dekana fakulteta, prisustvovali su mnogobrojni profesori i naučni i stručni radnici sa drugih visokoškolskih ustanova.

Kako je istaknuto na promociji, od strane urednika prof. Dr. Branislava Egića i doc. Dr. Tamare Grujić, časopis NIR objavljuje izvorne, naučne i stručne radove sa ciljem da naučnoj i stručnoj javnosti prezentuje aktuelne rezultate istraživačkog i stručnog angažovanja iz pedagoško-psiholoških oblasti, društeveno-humanističkih, informatičko-matematičkih i prirodnih nauka, kao i polje umjetnosti. Časopis je interdisciplinarnog karaktera i izlazi dva puta godišnje.

Časopis NIR je namijenjen kako profesorima i istraživačima, tako i studentima, kao i svima onima koji prate savremena naučna dostignuća.

KOMENTARI


UPOZORENJE: komentari posjetilaca ne odražavaju stajalište Web Portala InfoBrcko. Molimo vas da u komentarisanju i/ili razmjeni mišljenja sa drugim posjetiocima obavezno izbjegavate korištenje nepristojnih izraza, psovki i/ili vrijeđanja drugih po bilo kojoj osnovi.
termotehnik-ba


+Copyright (c) 2006-2015 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com