Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Utorak, 13 Februar 2018

Odlazi nam 'raja'

  • Objavljeno u BiH

ekBosnu i Hercegovinu je za deset mjeseci 2017. godine napustilo oko 35.000 građana. Njemačka, Austrija, Švedska, Švicarska, su zemlje koje su "najtraženije" za odlazak. Ovo su podaci Unije za održivi povratak Bosne i Hercegovine, čija predsjednica Mirhunisa Zukić, u intervjuu za Radio Slobodna Evropa, kaže da vlasti za ove podatke uopšte ne mare, zbog čega će, kako tvrdi, biti "kažnjeni" na izborima u oktobru.

 

Više...

Dodik i Čović govore o radikalizaciji Bošnjaka, svjetski mediji upozoravaju upravo suprotno

  • Objavljeno u BiH

the gurdianTrenutno vodeća politička partija bosanskohercegovačkih Srba SNSD političku kampanju zasniva na širenu straha od Bošnjaka. Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uvijek iznova potencira priču o radilanim muslimanskim krugovima u zemlji, kao i to da opasnost po taj entitet dolazi iz Sarajeva, iako ne nudi konkretne primjere za te svoje tvrdnje.

 

Više...

Godišnjica šestogodišnjeg uspješnog rada kompanije KA TIRE BH

  • Objavljeno u BiH

b1Na današnji dan, prije tačno 6 godina, sa jasnom vizijom i misijom ova firma je počela svoj zavidan privredni rad. Svoje uspješano pozicioniranje na našem vrlo zahtijevnom i specifičnom tržištu BiH, duguje prije svega svome profesionalnom osoblju, njihovom fokusu prema kupcu, te kvalitetnom proizvodu i usluzi. Svoju drugu konkurentnu prednost duguje svojom brzom i velikom fleksibilnošću, kao odgovor i reakcija na potreba svjetskih i domaćih trendova i tržišnih potreba.

 

Više...

Ramiz Salkić: Predsjednik RS-a radi na uspostavljanju oružanih formacija, a i građani posjeduju velike količi

  • Objavljeno u BiH

salkic-dodik-700x402Kao potpredsjednik ću preko poslanika u NSRS zatražiti pisanu informaciju o nabavci naoružanja i da se utvrdi da li je sve urađeno u skladu sa zakonima, koji su na snazi u Bosni i Hercegovini. Mi smo svjedoci da predsjednik entiteta RS radi na uspostavljanju neke vrste oružanih formacija. Ove formacije imaju različite oblike i različito se manifestuju, kazao je u razgovoru za Vijesti.ba Ramiz Salik govoreći o kupovini 2.500 komada pušaka od strane MUP-a RS

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com