Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 12 Juni 2017

Pijace u Brčkom čekaju novac za uređenje

  • Objavljeno u Brcko

Zelena-PijacaPrema podacima dobijenim u Kancelariji za upravljanje javnom imovinom, za zakup tezgi na buvljoj pijaci, pijaci na Klancu i zelenoj pijaci zakupci za zakupnine na mjesečnom nivou plate oko 10.000 konvertibilnih maraka.

Više...

Rukometni klub „Jedinstvo 2015“ Brčko kod gradonačelnika

  • Objavljeno u Sport

2017-06-26-RK Jedinstvo 2015-1Igrači i rukovodstvo Rukometnog kluba „Jedinstvo 2015" danas su boravili u Gradskoj vijećnici u posjeti gradonačelniku Brčko distrikta BiH Siniši Miliću, koga su ovom prilikom upoznali s rezultatima seniorskog tima koji se plasirao u Prvu ligu Republike Srpske, radom i uspjesima mlađih kategorija te problemima tehničke prirode s kojima se susreću.

Više...

Nisam kriv političarima ako im se ne sviđa ono što vide u ogledalu

  • Objavljeno u BiH

inzko-2016-700x402Me­đu­na­ro­dna za­je­dni­ca is­frus­tri­ra­na je što su ko­rup­ci­ja i po­li­ti­čko po­kro­vi­telj­stvo oči­gle­dan dio po­li­ti­čkog sis­te­ma sa ve­oma ma­lo po­slje­di­ca po one ko­ji su u njih uklju­če­ni, ka­že Va­len­tin In­zko, vi­so­ki pred­sta­vnik u BiH.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com