Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Petak, 18 Maj 2018

Izetbegović: Odluka MUP-a HNK da zaustavi migrante je protivustavna

  • Objavljeno u BiH

iz7777Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović ocijenio je da današnja odluka komesara Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona predstavlja eklatantan primjer suprotstavljanja nižeg nivoa vlasti odlukama Vijeća ministara BiH.

 

Više...

Kvalitet BIMAL ulja ponovo nagrađen zlatom

  • Objavljeno u Brcko

BIMAL - zlatne medalje i peharOcjenjivačka komisija Novosadskog sajma i ove godine nagradila je BIMAL suncokretovo ulje Šampionskim peharom za visok kvalitet proizvoda u kategoriji rafinisanih jestivih ulja sa pet zlatnih medalja, od kojih je jedna Velika zlatna medalja.

 

Više...

U Brčkom obilježen Svjetski dan porodične medicine

  • Objavljeno u Brcko

por 1JZU „Zdravstveni centar Brčko" Brčko distrikta BiH u saradnji sa Udruženjem doktora porodične/obiteljske medicine danas je na Trgu mladih u Brčkom zajedničkom akcijom obilježen Svjetski dan doktora porodične medicine mjereči prolaznicima krvni pritisak i šećer u krvi.

 

Više...

Nana Fata Husić ima 105 godina i posti od sedme godine

  • Objavljeno u BiH

fataRijetki su oni koji svoju vjeru obogaćuju cijeli život a pogotovo u dane ramazan. U duhu tradicije i običaja prenose svoje znanje na mlađe a u njihovoj priči ima mnogo pouka o vjeri. Svaki grad ima svoje običaje i čari tokom svetog mjeseca ramazana za muslimane.

 

Više...

BiH: Prijeti li nam naftna kriza?

  • Objavljeno u BiH

gorivo2-696x451Građani BiH su na svojim novčanicima već osjetili tri poskupljenja goriva od početka ove godine, a rast cijena će uticati i na privredu, pogotovo sektor transporta, upozoravaju stručnjaci.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com