Menu

Aziz Aga iz Brčkog i ovog ljeta pravi “mamac” za turiste Istaknuto

Aziz Aga turizamBrčak Aziz Aga Šehović i ove godine u ljetnim danima ima "pune ruke" posla sa svojim najplamenitijim životinjama vozajući kroz grad turiste i naše građane sa prelijepom kočijom.

 

U ovim toplim danima Brčaci i Brčanke će ga moći vidjeti u svim dijelovima Distrikta, ali da Aziz nema granice često sa konjima putuje i širom BiH.

 

"Sada u ovim ljetnim danima i odmorima u naš grad dolazi veliki broj Brčaka i Brčanki i dosta njih želi da se provoza sa kočijom kroz grad. Zadovoljni su i sretni kada prođemo kroz Brčko. Također, često mi dolaze i osobe koji su stranci i traže da se provozaju. Svi u ovome uživamo i to je jedno neopisivo zadovoljstvo", kazao je Aziz.

 

Aziz Aga će i dalje nastaviti da pokazuje ljubaznost i gostoprimljivost prema svima, a ko zna to prepoznati znati će i cijeniti.

 

Aziz Aga je definitivno ovih dana pravi "mamac" za turiste.

 

Aziz Aga turizam

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com