Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Članice Kola srpskih sestara „Majka Jevrosima" iz Brčkog podijelile 60 humanitarnih paketa Istaknuto

paketi-642x336Članice Kola srpskih sestara „Majka Jevrosima" iz Brčkog danas su u dvorištu Crkve „Uspenja Presvete Bogorodice" u Srpskoj Varoši podijelile 60 humanitarnih paketa namijenjenih socijalno najugroženijim licima, onima koji žive sami i bez ikakvih primanja.

 

 

"Paketi su obezbijeđeni vlastitim sredstvima Kola srpskih sestara „Majka Jevrosima" iz Brčkog i sastoje se iz osnovnih prehrambenih i higijenskih namirnica", kaže Slavojka Iljić, predsjednica Kola.

 

Prema njenim riječima, veoma je bilo teško napraviti spisak lica kojima su danas dodijeljeni paketi jer je svakim danom sve više onih koji žive na ivici egzistencije i kojima je potrebna pomoć.

 

„Dolaze nam ljudi za koje nikada ne bi rekli da im je potrebna pomoć i veliki problem je što niko zvanično nema socijalne karte", kaže Slavojka Iljić.

 

Među onima koji su danas došli po humanitarne pakete najviše je bilo samohranih majki sa više djece, te starih i nemoćnih lica koja nemaju nikakva primanja.

 

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com