Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Prepirka Dodika i Jelene Karleuše: Nemoj da ti j***m majku džukačku Istaknuto

dod karlSrbijanska pjevačica Jelena Karleuša odgovorila je na prozivke predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta RS Milorada Dodika koji je u ranijoj izjavi Karleušu nazvao "pjevaljkom".

 


"Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju RS na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju", rekao je Milorad Dodik prilikom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci.

 

Inače, nije dugo trebalo da Jelena Karleuša koja je na svom Facebook profilu podržala grupu Pravda za Davida, te kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS odgovori predsjedniku manjeg bh. entiteta.

 

"Prvo, nemoj da ti 'pjevaljka' j**e mater džukačku! Drugo, hajde ti u Banjoj Luci napravi miting, a ja paralelno u Banjoj Luci koncert pa da vidimo koga narod više podržava. Mrš", poručila je Karleuša Dodiku.

 

Piše: Er. M./Klix.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com