Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Pašalić: Nadamo se da ćemo za iduću godinu s poljoprivrednim proizvođačima doći do zajedničkih stavova Istaknuto

Adnan Pasalic23434Šef Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Adnan Pašalić podsjetio je da krajem prošle godine Vlada nije prihvatila smjernice za izradu novog zakona, nego je donesen zaključak da Odjel održi javne rasprave. On je pojasnio da su održane tri javne rasprave na kojima je prevladavao glavni koncept prijedloga novog zakona, odnosno podjela poljoprivrednih proizvođača u smislu poticaja na komercijalnu i nekomercijalnu privredu, dokazivanje proizvodnje putem odgovarajuće dokumentacije i visina iznosa poticaja ovisno o broju zaposlenika.

 

„Informirao sam da je stav spram ovog novog koncepta negativan, da su poljoprivredni proizvođači mišljenja da im to može samo onemogućiti daljnji razvoj poljoprivredne proizvodnje i stvoriti određene nove namete, ali se nadamo da ćemo za iduću godinu u konzultacijama s poljoprivrednim proizvođačima doći do određenih zajedničkih stavova“, izjavio je Pašalić.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com