Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Organizatori Memorijalnog turnira u fudbalu "Mirza Trumić" Maoča sakupljeni novac uručili Jasminu Jusufović iz Teslića Istaknuto

jasmin1Organizatori Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Mirza Trumić" u subotu (25.3.) posjetili su Jasmina Jusufovića iz Teslića, mladića oboljelog od tumora.

 

Podsjećamo, Memorijalni turnir "Mirza Trumić" odigran je prije nekoliko dana u Maoči u znak sjećanja na Mirzu Trumića koji je preminuo od tumora.

 

"Na turniru je sakupljen novac za liječenje Jasmina Jusufovića i zahvaljujući dobrim ljudima Jasminu smo uručili 6760,10 KM. Ovo je samo jedan početka, naš prvi korak za dalji rad u budućnosti. Naime, moja porodica i ja u znak sjećanja na mog brata Mirzu planiramo formirati fondaciju za pomoć oboljelima "Mirza Trumić" i to u vrlo kratkom vremenu. Ostavljeno nam je u amanet od našeg Mirze da pomažemo drugima. Hvala dobrim ljudima i hvala svima", kazala je Selma Trumić, Mirzina sestra.

 

jasmin1jasmin2jasmin3jasmin4

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com