Menu

Počelo snimanje prvih epizoda novog serijala Nadreality showa

nadrealiti snimanje novo klixNa lokacijama u Sarajevu i okolini počelo je snimanje prvih epizoda novog serijala Nadreality showa, a izvrsna glumačka ekipa i vrhunski autori obećavaju urnebesne skečeve koje će gledatelji prepričavati.


Do kraja aprila planirano je snimanje prvih epizoda na lokacijama u Sarajevu i okolini, a novitet za ovu sezonu je interaktivni web site koji će omogućiti gledateljima da postanu dio Nadreality ekipe. Autori i glumci pripremaju i poseban muzičko-scenski spektakl koji će uživo moći vidjeti svi širom Bosne i Hercegovine.

 

"U životu se treba zabavljati. Konačno je došlo vrijeme da vratimo osmijeh na lica ljudi i da uživamo u životu", izjavio je Zenit Đozić, producent i vođa projekta.

 

Jedinstvenost i originalnost projekta se ogleda u etabliranoj autorskoj i glumačkoj ekipi koja već nekoliko desetljeća predstavlja izvornu vrijednost sarajevskog i bosansko-hercegovačkog prepoznatljivog smisla za humor i satiru.

 

Emitiranje prve epizode novog serijala planirano je za početak maja na Federalnoj televiziji.

 

/klix/

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com