Menu

Uspješna potraga: Maksim Stanišić jutros pronađen živ u blizini Bukvika Istaknuto

stanisicJutros oko 07,30 sati, okončana je trodnevna potraga za nestalim licem STANIŠIĆ MAKSIM, sin Riste, rođen 08.01.1942. godine, gdje je isti pronađen u blizini mjesta Bukvik, (područje prema Rašljanima). Imenovani je pronađen živ, nakon čega je upućen u Zdravstveni centar Brčko, gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć.

 

Naime, imenovani se, dana 15.05.2017. godine udaljio od kuće u nepoznatom pravcu i za njim su tragali članovi porodice, a nakon prijave Policiji Brčko distrikta BiH, na terenu su preduzete opsežne mjere i radnje na njegovom pronalasku.


U aktivnosti traženja, pored porodice i građana, na zahtjev Policije Brčko distrikta BiH uključene su i službe Vlade Brčko distrikta BiH-Odjeljenja za javnu sigurnost (Civilna zaštita), te Crveni krst Brčko distrikta BiH, GSS-Gorska služba spašavanja i Federalna uprava civilne zaštite.

 

Ovom prilikom Policija Brčko distrikta BiH izražava zahvalnost svim učesnicima u potrazi, medijima i građanima koji dostavljali informacije Policiji, a posebno građanima koji su direktno pomogli u pronalaženju nestalog lica.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com