Menu

Edin Zaimović: Hvala svima koji su pomogli u pronalasku Stanišića i hvala Civilnoj zaštiti Brčko Istaknuto

Edo begStanišić Maksim (75) koji je nestao 15. maja jutros je pronađen živ u blizini mjesta Bukvik kod Brčkog.

 

Pored Policije Brčko distrikta BiH u potrazi su bile uključene i službe Odjeljenja za javnu sigurnost Brčko distrikta BiH (Civilna zaštita), te Crveni krst Brčko distrikta BiH, GSS-Gorska služba spašavanja i Federalna uprava civilne zaštite.

 

Šef Odjeljenja za javnu bezbjednost Brčko distrikta BiH Edin Zaimović u ime Vlade Distrikta zahvalio se svima na pomoći u potrazi nestalog lica.

 

"Ova potraga je uspješno završena i dobro je da smo nestalog našli živog. Odmah smo ga uputili u JZU "Zdravstveni centar" Brčko. Hvala svima koji su učestvovali u potrazi i pomoći. Civilna zaštita još jednom je potvrdila da su spremni za građane Distrikta i hvala im na tome", kazao je Zaimović.

 

Podsjećamo, Stanišić se dana 15.05.2017. godine udaljio od kuće u nepoznatom pravcu i za njim su tragali članovi porodice, a nakon prijave Policiji Brčko distrikta BiH, na terenu su preduzete opsežne mjere i radnje na njegovom pronalasku.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com