Menu

Esed Kadrić: Sljedeće sedmice o Zakonu o mladima Brčko distrikta BiH Istaknuto

Esed KAdric info6Predsjednici Klubova zastupnika u brčanskom Parlamentu danas su održali pripremni sastanak, te utvrdili prijedlog dnevnog reda od 30 tačaka za dvanaestu redovnu sjednicu Skupštine Distrikta koja će se održati, naredne srijede, 24. maja.

 

Pred zastupnicima, od značajnih tačaka, naći će se Prijedlog mjera za prevazilaženje stanja u JP "Komunalno Brčko", ali i smjernice za popravljanje situacije u zdravstvu Distrikta.

 

«Na dnevnom redu se nalazi i nekoliko važnih zakona u drugom čitanju kao što je Zakon o mladima, potom po hitnoj proceduri izmjene Zakona o prostornom planiranju u cilju važenja roka prostorno – planske dokumentacije, set Izvještaja o radu pravosudnih institucija u Distriktu, te niz Odluka o javnim interesima», rekao je predsjednik brčanskog Parlamenta, Esed Kadrić.

 

/Radio Brcko/

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com