Menu

Šahisti „Velemajstora“ kod gradonačelnika Siniše Milića Istaknuto

2017-05-18-Gradonacelnik sa  sahistima-2Članovi Šahovskog kluba „Velemajstor" iz Brčkog predstavili su danas gradonačelniku Brčko distrikta BiH Siniši Miliću rezultate dosadašnjeg rada.

 

Predsjednik kluba Sandro Mikanović, koji se i sam 15 godina bavi šahom, istakao je da je Klub „Velemajstor" osnovan 2013. godine te da u svojim redovima ima prvaka Bosne i Hercegovine i trostrukog prvaka Republike Srpske do osam i deset godina Slobodana Pištalovića, prvaka Republike Srpske u kategoriji do 20 godina Petra Ivanovića kao i dvostrukog vicešampiona Republike Srpske Aleksandra Mirkovića. Klub broji tridesetak članova i, kako je istaknuto, osnovan je s ciljem promocije ovog sporta među mladima, koji su u fokusu rada Kluba.

 

Gradonačelnik Siniša Milić pohvalio je napore koje članovi Kluba ulažu u promociju šaha. On je naglasio da će pružiti podršku radu Kluba „Velemajstor" kako bi šahisti postigli još bolje rezultate i dobili priliku da učestvuju na većim i značajnijim turnirima u zemlji i regiji.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com