Menu

Policija Distrikta lišila slobode lice koje se dovodi u vezu sa pucnjavom u sportskoj kladionici u Brčkom Istaknuto

pucnjava-loznicaOd strane policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH dana 19.05.2017. godine, lišeno je slobode lice sa inicijalima P.J. rođen 1992.godine, sa područja Brčkog, za kojim je bila raspisana policijska potraga.

 

Naime, nakon niza preduzetih istražnih mjera i radnji, pod neposrednim nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, prikupljeni su dokazi da se lice P.J. dovodi u direktnu vezu sa izvršenjem krivičnog djela iz člana 163. "Ubistvo", a u vezi sa članom 28. "Pokušaj", počinjeno dana 23.04.2017. godine, oko 09,30 sati, u u sportskoj kladionici u "EŠ" naselju u Brčkom, gdje je iz vatrenog oružja, povrijeđeno lice sa sa inicijalima A.R. rođen 1991. godine sa područja Brčkog.

 

Nakon provedene kriminalističke obrade u Policiji Brčko distrikta BiH, imenovani će biti predat Tužilaštvu Brčko distrikta BiH na dalje krivično-pravno procesuiranje.

Copyright (c) 2006-2016 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com