Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Subota, 30 Decembar 2017

Mladen Ivanić: Neslaganja Bošnjaka i Hrvata opteretit će 2018. godinu

  • Objavljeno u BiH

mladen-ivanic6Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić kazao je u razgovoru za Klix.ba kako je Predsjedništvo BiH tokom 2017. godine moglo više raditi. Građanima je poručio da 2018. godine biraju one političare koji će, umjesto na stvaranju političkih tenzija, raditi na poboljšanju životnog standarda i vraćanju na teme koje se tiču budućnosti, a ne prošlosti.

Više...

Građani BiH 1900 godine u školama izučavali bosanski jezik

  • Objavljeno u BiH

s1vjedocanstvo-700x402U vremenu kada se sistemski negira postojanje bosanskog jezika, iako je Dejtonski mirovni sporazum potpisan upravo, osim na srpskom, hrvatskom i na bosanskom jeziku, donosimo zorno svjedočanstvo koje još jednom nepobitno i utemeljeno dokazuje postojanje bosanskog jezika.

Više...

U Srebrenici 9. januara veliki skup probosanskih organizacija, stranaka i lidera

  • Objavljeno u BiH

Srebrenica-grad2Na inicijativu Pokreta "Odgovor", u saradnji sa Pokretom "Majke enklava Srebrenica i Žepa", udruženjima "Majke Srebrenice", "Žene Srebrenice", "Žene Podrinja" i Organizacijom šehida i poginulih boraca Srebrenice, u Srebrenici će 9. januara 2018. godine biti održana konferencija "Zaštita građanskih sloboda povratničke zajednice i demokratizacija na području entiteta Republika Srpska".

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com