Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Ponedjeljak, 08 Maj 2017

U Brčkom počela likovna kolonija „Naiva na Savi“

  • Objavljeno u Brcko

likovna-kolonijka-642x336U okviru kulturne manifestacije „Proljeće u gradu", u Brčkom je danas počela Treća međunarodna likovna kolonija „Naiva na Savi". Sedam umjetnika iz BiH, Hrvatske i Srbije slikat će na staklu, platnu i papiru u prostorijama Udruženja ljubitelja umjetnosti (ULJUB) i na platou ispred zgrade Vlade Brčko distrikta BiH.

Više...

Milić: Gradnja mosta u Krepšiću trebalo bi da bude završena u ovoj građevinskoj sezoni

  • Objavljeno u Brcko

Ministar Trninic docek-1Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Neđo Trninić razgovarali su danas na radnom sastanku u Gradskoj vijećnici u Brčkom o izgradnji mosta u Krepšiću koji je uništen u majskim poplavama 2014. godine, a koji se nalazi na magistralnom putu M14-1 koji održavaju Putevi Republike Srpske. Teme sastanka bile su i izgradnja dionice autoputa Brčko – Bijeljina te dionice autoputa od Brčkog prema Koridoru 5c prema Vukosavlju, kao i drugi infrastrukturni projekti koji su u interesu građana.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com