Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Srijeda, 11 April 2018

Izetbegović: Niko ne može biti zadovoljan, ali Šešelj je presuđeni ratni zločinac

  • Objavljeno u BiH

bakir545321Današnja drugostepena presuda Žalbenog vijeća Mehanizma za međunarodne krivične sudove u Hagu, koja je proglasila Vojislava Šešelja krivim za podsticanje progona, prisilno raseljavanje, deportacije i druga nehumana djela, kao i za činjenje progona i kršenje prava na sigurnost, kao zločina protiv čovječnosti, pruža veoma malu satisfakciju žrtvama agresije i genocida u Bosni i Hercegovini, kazao je Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u izjavi za BIRN BiH.

 

Više...

Prosinečki nije štedio riječi hvale za Edina Džeku

  • Objavljeno u Sport

thumbs b c cc644f3f19435415af9a8b03da6db940Svi smo iznenađeni prolaskom Rome, jer su odigrali možda i najbolju utakmicu, kao ekipa, rekao je za Anadolu Agency (AA) Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine o sinoćnjem senzacionalnom trijumfu Rome nad Barcelonom (3:0) i plasmanu Rimljana u polufinale Lige prvaka.

 

Više...

Bajtal: Etno-politički jaram u BiH nas žive pokopa

  • Objavljeno u BiH

sa-esad-bajtal-clf-170118.Still001Politički analitičar, Esad Bajtal, komentarisao je posljednja dešavanja oko sajma u Mostaru i nedolasku Bakira Izetbegovića, kao člana Predsjedništva BiH na sajam, kao I Denisa Zvizdića, predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com