Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 13 Juni 2018

SDA Brčko: Bajram Šerif Mubarek Olsun!

  • Objavljeno u Brcko

slika-1883-0Odbor Stranke demokratske akcije /SDA/ Brčko distrikta BiH svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, građanima Distrikta, BiH i dijaspori, upućuje iskrene čestitke u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama sa željom da ih provedu u krugu porodice, iskrenih prijatelja i lijepom raspoloženju.

 

Više...

Brezovo Polje izuzetan turistički potencijal Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

brezovo-poljeZa Brezovo Polje s pravom se može reći da je mjesna zajednica koja ima niz turističkih potencijala. Također, u odnosu na ostale brčanske mjesne zajednice razvija se malo brže, prije svega zahvaljujući raznim projektima sa međunarodnim organizacijama, ali i sredstvima koja se izdvajaju iz budžeta Distrikta.

 

Više...

Istorijski samit: Velike nade i otvorena pitanja

trump-kim-1-696x456Prvi susret jednog američkog predsjednika sa vođom Sjeverne Koreje je istorijski događaj koji bi mogao biti prekretnica u međunarodnim odnosima, no tek će naredni mjeseci i godine pokazati da li će Donald Tramp (Donald Trump) uspjeti u svojoj namjeri da denuklearizuje Korejsko poluostrvo, pišu svjetski mediji, a neki od njih smatraju i da je Kim Džong Un već na startu izvojevao značajnu pobjedu, prenosi Radio Slobodna Evropa.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com