Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 18 Juni 2018

Ličnu kartu, molim!

  • Objavljeno u BiH

licna-karta-cg 1.jpg ajb'Evropeizacija' je najviše iskarikirana i formalizirana oblast u BiH, a uz nacionalizam je i najslađi mamac za manipulaciju masama uoči izbora.

 

Više...

Pritvor za osobu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u Brki u kojoj je smrtno stradalo jedno lice

  • Objavljeno u Brcko

0614-saobracajka-25739-678x381Postupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta BiH Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor 38-godišnjem E.K iz Prutača kod Brčkog zbog sumnje da je prije nekoliko dana izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je smrtno stradalo jedno lice. Pritvor višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela, koga ovo Tužilaštvo sumnjiči za teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja, određen je zbog opasnosti da bi mogao ponoviti krivično djelo.

 

Više...

Afera na pomolu: Gdje je i kome dodijeljeno 105 sindikalnih stanova

  • Objavljeno u BiH

fdvcxndsSavez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine u svom vlasništvu imao je čak 105 stambenih jedinica, mahom na atraktivnim lokacijama, a većina je dodijeljena i otkupljena u uskom krugu ljudi, a da zvanični organi niti članovi Sindikata nikada nisu dobili cijelovitu informaciju o sudbini vrijedne imovine.

 

Više...

U BiH plate nepromijenjene, prosječna neto plata 863 KM

  • Objavljeno u BiH

sirProsječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u BiH za april 2018. godine iznosila je 1.341 KM, što pokazuje da se prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u BiH nije mijenjala u odnosu na decembar 2017. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com