Menu

Princ iz Eleja 550x50

Utorak, 30 Maj 2017

Činimo sve da s dobavljačem pasoških knjižica riješimo problem

  • Objavljeno u BiH

pasos-bih-700x402Prvi i apsolutni prioritet je rješavanje cjelokupnog okvira izrade dokumenata građana Bosne i Hercegovine, uključujući i putne isprave koje su trenutno prioritet broj jedan - kazao je u razgovoru za Fenu novi direktor Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA), Arif Nanić, dodavši da u Agenciji razumiju potrebe građana i uvažavaju njihovo nezadovoljstvo.

Više...

Edin Ramulić: Dan bijelih traka je sjećanje na žrtve bez ikakvih nacionalnih uplitanja

  • Objavljeno u BiH

edinUoči 31. maja, Dana bijelih traka koji se obilježava u znak sjećanja na žrtve Prijedora i okoline, razgovarali smo s aktivistom za ljudska prava i članom inicijative "Jer me se tiče!" Edinom Ramulićem. U razgovoru za Klix.ba prokomentarisao je posljednja dešavanja vezana za obilježavanje Dana bijelih traka, ali i zbog čega Prijedorčanima smeta obilježavanje ovog dana u Sarajevu.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com