Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 24 Mart 2018

Izetbegović: SDA može bez onih koji su protiv nje, BiH se nikada neće raspasti

baki skupNa velikom programskom skupu Stranke demokratske akcije (SDA) u Olimpijskoj dvorani Zetra, predsjednik ove stranke Bakir Izetbegović obratio se prisutnima i rekao kako SDA šalje sliku zajedništva i jedinstva, te naveo sve postignute rezultate i procese koje je ova stranka pokrenula. Rekao je da za SDA nisu važne ličnosti već ideje i stavovi te da su ljudi dolazili i odlazili oduvijek.

 

Više...

Prerano je ocjenjivati igru Zmajeva pod vodstvom Prosinečkog, ali ideja je jasna

  • Objavljeno u Sport

pzPrije nego je počeo prijateljski meč protiv Bugarske, očekivanja da ćemo vidjeti nešto više od same ideje koju selektor Robert Prosinečki želi manifestirati u igri reprezentacije Bosne i Hercegovine bila su nerealna. Prvo okupljanje s vodećim igračima, dva treninga u trening centru i nijedan na glavnom terenu u Razgradu, sve popraćeno teškim vremenskim uslovima, nepremostive su prepreke u nakani da u djelo sprovedete osjetljivu promjenu u svim strukturama igre Zmajeva. Mršavih 1:0 je pobjeda kojoj se ne gleda u zube.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com