Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 26 Juni 2019

Nijemci ušli u trag ubicama sarajevskih policajaca: Mobitel se isključio u Bijeljini!?

  • Objavljeno u BiH

policajci ubistvoDanas se navršava osam mjeseci od ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića a da istraga nije otišla dalje od onoga što je javnosti predočeno na samom početku – da su policajci prilikom patrole naišli na kradljivce vozila koji su ih usmrtili. Istraga se i dalje vrti oko Srećka Trifkovića, Nedeljka Lizdeka, Stefana Samardžije i Miloša Obradova, koji su u pritvoru.

 

 

Više...

Zaključak PSBIH: VSTV u kompletnom sastavu treba podnijeti ostavku

  • Objavljeno u BiH

skupstina bihPredstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH nije primio k znanju izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH za prošlu godinu, koji je bio osnova za raspravu ovog doma o aktuelnoj situaciji u pravosudnim institucijama BiH sa akcentom na obaveze iz preporuka Evropske komisije.

 

 

Više...

Brčko: Nabavka CT aparata traje dvije i po godine

  • Objavljeno u Brcko

konf sibonjic stokicNakon što je nedavno Vlada Brčko distrikta na vanrednoj sjednici od nadležnog odjeljenja za zdravstvo i JZU „Zdravstveni centar Brčko“ zatražila da hitno predloži mjere za unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite na prostoru Distrikta, u ovoj ustanovi su sačinili listu sa oko 60 mjera.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com