Menu

NetzaPet 550x50

Srijeda, 18 Mart 2020

Brčko: Skupština dala podršku na zaštiti građana i iskazala spremnost za pomoć privredi

  • Objavljeno u Brcko

skupp9Zastupnici brčanskog Parlamenta na danas održanoj vanrednoj sjednici, analizirali su Informaciju o stanju sa korona virusom na području Distrikta. Do ovog momenta u Distriktu nije registrovan ni jedan oboljeli od korona virusa, a inače oko 500 osoba, koje su u Brčko stigle uglavnom iz zemalja Evropske unije, je trenutno pod medicinskim nadzorom u takozvanoj samoizolaciji.

 

Više...

Pizzeria LA: Mi donosimo hranu do Vas!

 

Pizzeria "LA" Brčko obavještava svoje vjerne mušterije da je poslovanje svedeno na kućnu dostavu hrane u periodu od 8:00 do 22:00 sata, od ponedjeljka do subote, dok će nedjeljom dostava hrane raditi u periodu od 12:00 do 22:00 sata. Restoran sa navedenom satnicom počinje raditi od četvrtka 19.03.2020. 

Više...

Otvoreno igralište pored SBDBiH "ukrašeno" natpisom "Republika Srpska"

  • Objavljeno u Brcko

 

U jeku borbe protiv korone virusa, kako građana tako i institucija, kako bismo imali što bolju prevenciju, za sada nepoznate osobe su odlučile da svoje slobodno vrijeme provedu tako što će "ukrasiti" otvoreno igralište pored Skupštine Brčko distrikta BiH, koju koriste učenici Četvrte osnovne škole.

Naime, na igralištu je osvanuo ćirilični natpis "Republika Srpska".

Očito da ova situacija utiče na "kreativnost" pojedinaca, te svoje vrijeme koriste na ovakav način ili svijest o trenutnim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu kod njih ne postoji, pa su im važnije ovakve i slične aktivnosti.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com