Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 07 Mart 2020

Kuća za mlade „Prijateljstvo“ Brčko obilježila Međunarodni dan žena

  • Objavljeno u Brcko

am 2Kao i svake godine, povodom  Dana Brčko distrikta i Međunarodnog dana žena u Kući za mlade „Prijateljstvo“ Tuzlanske Amice, upriličen je niz aktivnosti za djecu i mlade. Održane su kreativne radionice sa djecom osnovnoškolskog uzrasta, gdje su crtali, pisali, govorili o danu Distrikta, a izradili  su i prigodne čestitke za svoj grad, ali i za svoje mame i druge drage osobe. Koristeći  različite tehnike, nacrtali su zajednički rad na temu „Brčko u mojim očima“.

Više...

Čestitka SBB-a povodom Međunarodnog dana žena i Dana Brčko distrikta BiH

  • Objavljeno u Brcko

 

"U ime rukovodstva, članstva i simpatizera Organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime, svim pripadnicama ljepšeg pola upućujemo tople i iskrene čestitke povodom Međunarodnog Dana žena. Sretan Vam svaki dan, jer svaki dan žena je nešto posebno i svaki dan neka bude Vaš", navela je Pamukčić.
Iz ove stranke također svim građanima Brčko distrikta BiH čestitaju 8. mart - Dan Brčko distrikta BiH sa željom da zajedno izgradimo bolju budućnost i sigurnije okruženje za sve nas.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com