Menu

Princ iz Eleja 550x50

Utorak, 09 Juni 2020

O "udarima na SDA" | Izetbegović: Nagovarao sam Radončića da ostane, novi ministar sigurnosti možda bude iz Krajine

izet bLider najveće bošnjačke stranke SDA Bakir Izetbegović govorio je o posljednjim turbulencijama u državi, oslabljenoj poziciji SDA, krnjem Vijeću ministara, vladajućoj koaliciji. Poručio je da niko ne može oslabiti stranku na čijem je čelu i da bi takvo nešto bilo samoubilački potez. Osim toga, Radončića je nagovarao da ostane ministar, a kaže i da je raspoložen za koaliciju sa SBB-om na što više nivoa vlasti.

Više...

Jaylen Brown, ikona protesta

cccI prije no što će doći u NBA razlikovao se od ostalih košarkaša. Više mu se sviđala akademska razina Univerziteta Kalifornija od ponude drugih univerziteta koji su privlačili košarkaške zvijezde. U svojim prvim kontaktima s NBA nije želio imati menadžera. Okružio se malom grupom savjetnika i sam donosio sve odluke. “Imam bivše NBA igrače i profesore s doktoratima oko mene koji mi pomažu i savjetuju. Ljudi koji znaju o čemu razgovaraju i što rade”, objasnio je. “Pomažu mi u izgradnji vlastitog brenda.”

 

 

Više...

Ministarstvo trgovine FBiH primilo zahtjeve za povećanje cijene goriva

  • Objavljeno u BiH

gorivo3333Nakon što su porasle cijene nafte na svjetskim tržištima poslije dogovora Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) i njenih partnera da produže postojeći sporazum o smanjenju proizvodnje nafte za dodatnih mjesec dana, u protekla dva dana su stigli zahtjevi za povećanjem cijene goriva i u Federaciji BiH, javlja Anadolu Agency (AA).

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com