Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 14 Novembar 2018

Policija Distrikta BiH nizom aktivnosti obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

nasiljeU povodu 25 novembra "Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama" koji se obilježava u cijelom svijetu, Policija Brčko distrikta BiH u saradnji sa Međunarodnim programom pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a ICITAP-a (International Criminal Investigative Training Assistance Program), će dana 15.11.2018. godine, provoditi kampanju s ciljem podizanja svijesti građana o ovom društvenom problemu.

 

Više...

CBS Brčko: Poskupljenjem cijene polaganja vozačkog neće se postići efekat veće bezbijednosti u saobraćaju

  • Objavljeno u Brcko

as v„Centar za promociju bezbijednosti saobraćaja" Brčko distrikta BiH smatra da nacrt Odluke o jedinstvenim minimalnim budžetskim elementima vrijednosti nastavnog časa iz teorijskog i praktičnog dijela osposobljavanja kandidata, koje je predložila Asocijacija autoškola u Bosni i Hercegovini nema nikakve veze sa bezbijednošću saobraćaja te da je isti apsolutno neprihvatljiv u Bosni i Hercegovini.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com