Menu

Izborni štab: Srebrenica je nama koji ovdje živimo sudbina, zato vas molimo registrujte se za glasanje! Istaknuto

 

"Moja adresa: Srebrenica", naš centar u kojem proteklih par mjeseci, mladi Srebrenčani danonoćno rade da bi pomogli našim ljudima, u dijaspori i onima koji dolaze ovdje lično, da ostvare pravo glasa na Lokalnim izborima u novembru, poručio je Ćamil Duraković, član Izbornog štaba "Moja adresa: Srebrenica"

- Znam da mislite da jedan glas ne znači ništa. Ne postoje riječi kojima se može opisati značaj svakog glasa. Zato kažem da svaki glas ima svoju težinu i važnost. Ako ste 1991. godine imali prijavljeno prebivalište na području Srebrenice ili imate važeće dokumente BiH sa prebivalištem u Srebrenici, svojim glasom se možete boriti protiv trenutnog stanja. Još samo danas se možete prijaviti, sutra je već kasno.

Učinite to ako do danas niste. Srebrenica je nama koji ovdje živimo sudbina. Možete nam pomoći. Molim vas, registrujte se za glasanje putem pošte. Domovina vas treba. Srebrenica vas treba. Ljudi vas trebaju. Srdačan selam od nas iz Srebrenice, stoji u Durakovićevoj poruci.

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com