Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Utorak, 15 Avgust 2017

BiH za sanaciju šteta od poplava iz 2014. do sada dobila blizu 700 miliona eura, većinom kredita

  • Objavljeno u BiH

poplaZastupnik u Parlamentu BiH Saša Magazinović tražio je odgovor od Vijeća ministara BiH na pitanje koliko je sredstava prikupljeno na Donatorskoj konferenciji nakon velikih poplava 2014. godine i koliko je sredstava došlo u BiH. Prema zvaničnim podacima Vijeća ministara, BiH je dobila blizu 700 miliona eura pomoći, od čega je više od pola milijarde eura kreditnih sredstava.

Više...

Vruće ljeto brčanskim vatrogascima

  • Objavljeno u Brcko

vatrogasac ilust3Šef Odsjeka za zaštitu od požara i spasavanja Brčko distrikta BiH Ljuban Ilić kazao je za "infobrcko.com" da je ovo ljeto registrovano dosta više požara u odnosu na prethodnu godinu.

Više...

Kad Brčaku džep postane plitak, a glava puna problema

  • Objavljeno u Brcko

poverty banner"Ama, vidim ja nešto mi "kusa" i mrda čudno glavom". Čuo sam ja ko nešto narod priča, ali nisam opet vjerovao. Hajd, reko, narod ko narod, samo neka je "mahalske priče u ovom vaktu". Kad sam prišao bliže...aaaa vidi stvarno čojk puko. Šta mu uradiše "neprijatelji" nedadoše mu ni da vidi ovaj svijet kako treba, pa sad eno ga "gega" se ko kokoš. Valjda će doći sebi. Kažu neki su se uspjeli izvući, a neki nisu. ".

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com