Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 02 Oktobar 2018

Eurostat: BiH ubjedljivo najgora za život

  • Objavljeno u BiH

siromastvo 283464S1Bosna i Hercegovina ima najnižu prosječnu platu od svih država Evropske unije, a u regionu jedino Srbija ima neznatno nižu platu, ali i dosta niže cijene, pokazali su podaci koje je objavio Eurostat.

 

Više...

Ništa od hladnog talasa, BiH će grijati “miholjsko ljeto”

  • Objavljeno u BiH

HoRVLE7P ljetoIako se u narednim danima, prema pisanju mnogih portala, predviđa hladni talas sa sjevera, koji će zahvatiti Evropu i donijeti obilnije padavine, pa čak i snijeg, ipak kako tvrde naši meteorolozi do polovine oktobra u BiH slijedi miholjsko ljeto i temperature iznad 20 stepeni.

 

Više...

Neprijatelji BiH priželjkuju poraz Šefika Džaferovića

files-cache-sda0306-620x300Putem medija, u sredinama međunarodne zajednice i šire u javnosti, srpska politika će i dalje širiti neistine protiv Džaferovića, a prikrivati istinu o njegovom predratnom, ratnom i poratnom zalaganju za demokratske općeljudske vrijednosti u interesu ljudi raznih nacija i vjera u BiH.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com