Menu

InfoBrcko.com - Petak, 26 Oktobar 2018

Bijela: Održana manifestacija „Dani kruha 2018."

  • Objavljeno u Brcko

kru 3U organizaciji učenika, roditelja i nastavnika JU Desete osnovne škole Bijela, MZ Bijela, KUD-a Bijela, Planinarskog društva „Njivce" i drugih suradnika održana je još jedna u nizu manifestacija „Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2018". Već dugi niz godina ova manifestacija okuplja mještane Bijele i okolnih mjesta te je na taj način perasla u tradicionalnu manifestaciju oko koje se okuplja veliki broj ljudi.

 

Više...

Egzodus iz BiH: I policajci se prekvalifikuju i odlaze u Njemačku

  • Objavljeno u BiH

banja-luka-mladi-odlazak-696x456Kulminacija migracija u BiH i dalje ne jenjava. Redovi pred slovenačkom ambasadom u Banjoj Luci u odnosu na prethodni period duži su za još nekoliko metara, a to su potvrdile i posljednje analize portala Posao.ba, prema kojima je za 24 odsto u odnosu na prvu polovinu prošle godine veća potražnja za poslovima, pogotovo u ugostiteljstvu i građevinarstvu.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com