Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 03 Oktobar 2018

Brčko: Započeli Frančeskovi dani

  • Objavljeno u Brcko

viber-image-660x330Kulturno-sportska manifestacija "Frančeskovi dani", jubilarna, deseta po redu, otvorena je sinoć izložbom slika u "LIKUM"-ovoj galeriji, a u organizaciji Udruženja umjetnika "Talija" i HKD "Napredak" Brčko.

 

Više...

Odjeljenje za javnu bezbjednost Brčko: Veće plate za zaposlene koji se bave opasnim poslovima na terenu

  • Objavljeno u Brcko

vatrVlada Brčko distrikta BiH na današnjem nastavku 49. redovne sjednice usvojila je Pravilnik o povećanju plate po osnovi posebnih uvjeta rada, težine i prirode poslova, odgovornosti za obavljanje tih poslova i opasnosti po život i zdravlje prilikom obavljanja tih poslova zaposlenika u nadležnoj organizacionoj jedinici Odjeljenja za javnu sigurnost.

Više...

U toku jesenje uređenje grada Brčko

  • Objavljeno u Brcko

cis5U okviru redovnih jesenjih radova na uređenju grada koje obavlja Služba za javnu higijenu JP „Komunalno Brčko", a u skladu sa Planom održavanja javnih zelenih površina Odjela za javne poslove – Pododjela za puteve i parkove, provodi se jesensko čišćenje grmova od otpadaka, te njihovo orezivanje i oblikovanje, zatim sadnja ruža, trajnica, kultivara, grmova, orezivanje krošanja mladog i srednjedobnog drveća van perioda vegetacije radi oblikovanja krošnje.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com