Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 14 Novembar 2018

Policija Distrikta BiH nizom aktivnosti obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

nasiljeU povodu 25 novembra "Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama" koji se obilježava u cijelom svijetu, Policija Brčko distrikta BiH u saradnji sa Međunarodnim programom pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a ICITAP-a (International Criminal Investigative Training Assistance Program), će dana 15.11.2018. godine, provoditi kampanju s ciljem podizanja svijesti građana o ovom društvenom problemu.

 

Više...

CBS Brčko: Poskupljenjem cijene polaganja vozačkog neće se postići efekat veće bezbijednosti u saobraćaju

  • Objavljeno u Brcko

as v„Centar za promociju bezbijednosti saobraćaja" Brčko distrikta BiH smatra da nacrt Odluke o jedinstvenim minimalnim budžetskim elementima vrijednosti nastavnog časa iz teorijskog i praktičnog dijela osposobljavanja kandidata, koje je predložila Asocijacija autoškola u Bosni i Hercegovini nema nikakve veze sa bezbijednošću saobraćaja te da je isti apsolutno neprihvatljiv u Bosni i Hercegovini.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com