Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 28 Novembar 2018

Polovnim automobilima vraćaju kilometražu i za 100.000 km!

  • Objavljeno u BiH

vracanje-kilometraže-na-autuDa bi stala u kraj prevarama sa vraćanjem kilometraže na vozilima, BiH bi trebalo da slijedi primjer EU, gdje su, pored kazne u vidu krivičnog djela, zatražili rigoroznije mjere kako bi se trajno ili što efikasnije stalo u kraj manipulacijama, te kako bi šteta koja se konstantno prouzrokuje bila što manja, pišu Nezavisne novine.

 

Više...

Desetogodišnje dijete sa područja Brčkog uzelo novac iz crkve

  • Objavljeno u Brcko

447383 svece-praznik-crkva-paljenje-sveca lsDana 27.11.2018. godine Policija Brčko distrikta BiH, zaprimila je prijavu da je od strane nepoznatog izvršioca ili više njih, izvršena provala u kutiju (kartonska kutija) za prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga, koja se nalazila u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u mjestu Potočari, Brčko distrikt BiH. Odmah po saznanju, na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su izvršili uviđaj, kojim je konstatovano da je nepoznati počinilac, nasilno otvorio (provalio) u kutiju (u kojoj se sakupljao dobrovoljni prilog za djecu sa Kosova) iz koje je otuđio neutvrđenu količinu novca.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com