Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 07 Novembar 2018

Policija Brčko: Dozvoljena maloprodaja i upotreba pirotehničkih sredstava za zabavu – klase II

  • Objavljeno u Brcko

petarNa osnovu Zakona o Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Zakona o prometu eksplozivnih materija i zapaljivih tečnosti i gasova, šef Policije Brčko distrikta BiH, donio je Odluku kojom se dozvoljava maloprodaja i upotreba pirotehničkih sredstava za zabavu – klase II na području Brčko distrikta Bosne i Hercegovine u periodu od 15. novembra 2018. godine do 15. januara 2019. godine.

 

Više...

Svečano počeo 2. Biznis forum Brčko distrikta BiH

  • Objavljeno u Brcko

2018-11-07-2 Biznis forum-2Drugi Biznis forum Brčko distrikta BiH danas je svečano otvoren u Domu kulture, a ove godine glavna tema je „Stanovništvo u funkciji privrednog razvoja. Na Forumu će učešće uzeti više od 1.000 eksperata iz BiH, svih zemalja regije, Austrije, Mađarske, Njemačke, Francuske, Turske, Norveške i Rusije.

 

Više...

ICT BICeMPIRICA – održan trening o pametnim tehnologijama i servisima

  • Objavljeno u Brcko

IMG-f2476e5cd67f1552bb139e9a9ef85ff3-VU okviru projekta „ICT Business Innovation Center eMPIRICA – ICT BICeMPIRICA" (http://www.bic.empirica.ba/), koji se uz podršku projekta Dijaspora za razvoj (D4D) realizuje na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA, održan je u Tuzli i Brčkom trening za studente pod nazivom "Pametne tehnologije i servisi: kako će izgledati moderni svijet za 10 godina".

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com