Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Ponedjeljak, 19 Februar 2018

Demografi upozoravaju: Brojke o odlascima odavno alarmantne

  • Objavljeno u BiH

odlazakNakon što su izneseni alarmantni podaci o odlasku građana iz BiH postavlja se pitanje - zabrinavaju li podaci o odlasku 150 hiljada građana iz BiH vladajuće strukture koje bi trebale raditi na stvaranju povoljnijeg ambijenta, koji bi spriječio odljeve mozgova i ponudio bolju perspektivu svima koju se spremaju spakovati kofere.

 

Više...

Još ništa od uvođenja jedinstvenog broja 112

  • Objavljeno u BiH

112Parlamentarne skupštine BiH je danas podržala Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona BiH, čiji je predlagač Predstavnički dom državnog parlamenta, uz amandmane usvojene na sjednici Komisije.

 

Više...

Safet Sušić se vraća u Tursku?

  • Objavljeno u Sport

susic-696x456Turski mediji navode da bi Safet Sušić, nakon što je nedavno napustio Alanyaspor, uskor omogao sjesti na klupu Bursaspora. Trenutno na klupi Burse sjedi Paul Le Guen, koji će u slučaju da ne pobijedi Galatasaray u narednom kolu postati bivši. U tom slučaju na klupu će sjesti bivši bh. selektor.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com